L’Escola, en els seus inicis, pren el model de l’es­cola de pastors d’Astúries (Picos d’Europa) i de les escoles oficials del País Basc, Artzai Eskola i l’Escola de pastors d’Iparralde. Durant el desenvolupament de les darreres edicions hem ge­nerat un nou model d’escola que ha anat complementant l’oferta formativa del país adaptant-se a les necessitats dels seus participants.

Tipus de bestiar que tracta: L’escola està dirigida a tot el sector ramader. Per tant és una escola que vol formar persones pageses i pastores vinculades a tot tipus de bestiar: ovelles, cabres, vaques de carn i de llet, cavalls de carn, etc.

Duració del curs: Els alumnes rebran una for­mació teòrico-pràctica que durarà 6 mesos. Un mes de formació teòrica intensiva; un mes de teòrica en format de seminaris d’especialització d’una setmana, i quatre mesos de pràctica en finques en actiu.

Calendari: La formació teòrica intensiva es realitzarà al març (del 1 de març al 27 de març de 2020). Els seminaris de formació es faran intercalades amb les pràctiques, les dates estan per determinar.

Preu de matrícula curs 2020: 1.500 euros

Us podeu descarregar les bases de l’Escola aquí.