Com fer-se soci

Els socis son una part molt important de l’Escola de Pastors. Fer-se soci suposa pagar una quota anual de 20 euros (mínim), tot i que si vols, també pots aportar una quantitat més elevada! Aquests 20 euros anuals equivalen a només 1.6 euros al mes. Malgrat aquesta quantitat pugui semblar molt petita i per la majoria de gent força assequible, per nosaltres és molt important disposar d’aquestes aportacions econòmiques permanents.

Un altra opció es ajudar-nos econòmicament fent una aportació única (una sola vegada) i amb una altra quantitat. Qualsevol quantitat, per modesta que sigui, ens ajuden a construir una base econòmica sòlida i perenne imprescindible pel bon funcionament de l’escola.

I per a tots aquells que decidiu fer aquest pas i ajudar-nos econòmicament a través de la quota anual de soci, us oferim una experiència a l’any en una de les finques que participa en la formació!! Serà un bon moment per trobar-nos tots i conèixer de més a prop el model de pagesia que promociona l’Escola.

Ja ho tens decidit?? Perfecte!! Aqui tens el FORMULARI-SOCIS per fer-te sòcia!!