Qui som

Titular: ASSOCIACIÓ RURBANS
NIF: G2553339
Adreça: Crta. C13 Km 131. Edifici El Racó
25594 Rialp (Lleida)
Contacte: info@rurbans.org
Tel. 973 620 977

La nostra adreça web és: http://www.escoladepastorsdecatalunya.cat.

ASSOCIACIÓ RURBANS, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us informa que: La seva denominació social és, ASSOCIACIÓ RURBANS/ESCOLA DE PASTORS DE CATALUNYA. El seu NIF és G25539339. El seu domicili social està al Crta C13 Km 131. Edfici El Racó 25594 Rialp (Lleida).

Per a comunicar-vos amb nosaltres, posem a la vostra disposició diferents mitjans de contacte: info@rurbans.org o directament a la nostra oficina.

Informem que el web www.escoladepastorsdecatalunya.cat té per objecte facilitar al públic en general, el coneixement de les activitats que aquesta entitat realitza i dels productes i serveis que presta.

ASSOCIACIÓ RURBANS, conforme al que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la normativa de desenvolupament, garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades pels seus socis i col·laboradors.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Formularis de contacte

Les dades personals que es recullen en els formularis únicament són tractats per part del personal de l’Associació Rurbans. S’han adoptat les mesures de seguretat adequades a les dades que es faciliten i, a més, s’han instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que ens faciliteu.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Amb qui compartim les vostres dades

L’Associació Rurbans farà servir les vostres dades únicament per enviar informació de projectes i activitats relacionades amb L’Associació Rurbans-Escola de Pastors de Catalunya. En cap cas seran utilitzats per finalitats comercials ni seran cedits a tercers.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Les dades enregistrades en els formularis també es guarden indefinidament, i sempre teniu el dret sobre elles, especificats a continuació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

El propietari de les dades pot posar-se en contacte amb l’Associació Rurbans per realitzar en qualsevol moment l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació de valoracions i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent. A tal efecte, cal contactar, via carta via telèfon o via mail  amb l’ASSOCIACIÓ RURBANS, Crta C13 Km 131 , –  973 620 977 Rialp (Lleida) info@rurbans.org .

On enviem les vostres dades

En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, s’informa als usuaris que l’Associació Rurbans ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al que disposa l’esmentada normativa. Les dades personals que es recullen en els formularis únicament són tractats per part del personal de l’Associació Rurbans. S’han adoptat les mesures de seguretat adequades a les dades que es faciliten i, a més, s’han instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que ens faciliteu

Informació de contacte

Per qualsevol dubte o informació sobre qüestions relacionades amb la privadesa i protecció de dades us podeu posar en contacte amb l’ASSOCIACIÓ RURBANS, Crta C13 Km 131 , –  973 620 977 Rialp (Lleida) info@rurbans.org

Informació addicional

L’ASSOCIACIÓ RURBANS garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades pels seus socis i col·laboradors, i així, de conformitat amb l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i en el Real Decret 1720/20017, de 21 de desembre, pel que s’aprova el Reglament de Desenvolupament de la LOPD i en el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) (UE) 2016/679.

En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, s’informa als usuaris que l’Associació Rurbans ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al que disposa l’esmentada normativa.